Hvězda

Hvězda

Anotace: když se večer podíváte na hvězdnou oblohu pochopíte..

Hvězda

Je temná noc,měsíc na obloze se mi klaní,
Atmosféra je tak romantická a vzrušující,
Když v tom,
Padá hvězda a přímo do mých dlaní.

Je jako tajemství,co duši hřeje,
Tak zářivá a vábivá.
Je jako tichý smích,co na rtech lehounce se chvěje,
Ten mrazivý dotek plný energie.

Je jako touha,která spaluje,
Tak oddaná a všemocná.
Je jako láska,která štěstí daruje,
Tak vášnivá a bezmocná.

Je jako spása,jež přichází s prvním paprskem,
Tak lehká a uvolňující.
Je v ní krása,je ranním rozbřeskem,ta hvězda zářící.
Autor andíleček, 09.05.2008
Přečteno 334x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Borecká, kavec, el viento, melebele, labuť, danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už se těším až se setmí a vyjdou hvězdy.. :o))

09.05.2008 11:52:00 | labuť

Hezká básnička, taková magická.

09.05.2008 11:36:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí