Krajina za stoletými mraky

Krajina za stoletými mraky

Anotace: Tam někde zav za oblaky se rozevírá neznámá krajina. Jak asi vypadá ?

Sbírka: Krajíc života

Krajina v jiných světech
krev na mých rtech
pomalu stéká
do vln se obléká

Vidět ji v závoji staletých oblaků
najít ji v řekách pradávných věků
pak v oceánu nebudeme sami
voda vítr odplují s námi.

A nové ovečky nebem se zrodí
staleté mraky moudrost svou plodí
a v lesích andělské dítě
co nikdy nespatří tě

za staletými mraky
krajina pro tuláky
knihami pro věčnost
otvírá srdce a statečnost.
Autor Káňátko, 12.05.2008
Přečteno 415x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný,líbí se mi to.

13.05.2008 14:21:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí