Divoká voda

Divoká voda

Anotace: Stejně jako vítr miuji i vodu...

Sbírka: Krajíc života

Voda hebká, voda studená
chladí má odhalená ramena
já stojím v šeru pod vodopádem
oděná vodou a větrem jen.

Prameny vody stékají mi po kůži
jeleni shazují svá paroží
chrání mne záhadná luna
cítím se svobodná, jiná

S deštěm spletly se mokré vlasy
i mokré tělo v opojení krásys
v radosti z darů vody
tančím pod divokými proudy
Autor Káňátko, 14.05.2008
Přečteno 426x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, labuť, Bíša, Dacryon Beata, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkná. líbí se mi.

14.05.2008 19:04:00 | Psavec

Vodní víla jménem Vlna,
co křídla má větrná,
to jsi Ty...

Bude i země, oheň? =)

14.05.2008 13:56:00 | Dacryon Beata

Jsi jako ta vodní víla co ve vodopádu kdysi žila?

14.05.2008 13:52:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí