Červen

Červen

Anotace: Nejlíp je nám v přírodě:)

Sluneční zář,
hladí mi tvář.
Kůže mi červená,
jsem v slunci ztracená.

Paprsky dopadají,
na zelenou trávu.
V mokru se hledají,
suší rosu k ránu.

Větve stromů,
se mi naklání,
jen ke mně dolů,
smutek můj zahání.

Louce se rozdávám,
celým svým tělem.
Květiny natrhám,
je krásný červen.

Měsíc kterým končí,
čas denního učení.
Čas,který se loučí,
pro někoho je to mučení.

A tak se oddáváme,
večerním procházkám.
Zpěv ptáků posloucháme,
odpověď,dáváme všem otázkám.

Vůně po dešti probouzí,
mraky slunce pouští.
Co mi léto jen nabízí,
štěstí ve mně spouští.
Autor Izzik, 16.05.2008
Přečteno 258x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...taková milá,už se těším na příští měsíc :-)

16.05.2008 22:29:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí