Jarní vánek

Jarní vánek

Anotace: Jarní vánek

Jarní vánek zavanul,
jsem tomu rád.
Zimní tlak uplynul
mohu si hrát.

Na louce i v lese,
hrát, jen hrát si.
Nebudu doma jak v base,
budu vonět k přírodní kráse.

Jarní vánek přinesl tu krásu,
nenechal si ji pro sebe.
Za to děkuji moc mu,
snad mu příští rok zbude.
Autor James Tony, 17.05.2008
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...milá.

17.05.2008 13:32:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí