Jarní deště

Jarní deště

Anotace: Doufám,že bude brzo zase hezky...:)

Jdou oblohou černé mraky
bouře a déšť jdou s nimi taky
Před lidmi slunce ukrývají
kdy znova vyjde,to jim tají
Bez slunce je tu však chlad
ten z nás nemá nikdo rád
Tak doufáme maličko
že ráno vyjde sluníčko
Co bude nás tu všechny hřát
a my se budem venku smát
Autor kleopatra.sedma, 19.05.2008
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: jaňa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

kéž by už konečně

21.05.2008 11:43:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí