Krápání

Krápání

Anotace: když mou přítelkyni omývá déšť

Mlha srážející se v kopcích
můj dech v mrazivém ránu
kapky krápající na trávu
mé slzy v chladné náruči
bahna
proč mám tak velký
pocit čistoty?
To jen stíny sedly
na mé krásné obliny
a chloupky lesů ztratily
se v nich
a řeka rozlila se z koryta
a omývala moje nohy
jsem zakletá krajina
krajina v krajině ticha
Autor Elvíra Adamsonová, 22.05.2008
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky pěkné, jak to žes tak zastrčená ?
Píšeš hezky, mě líbí.

14.10.2008 14:37:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí