Království barevné

Království barevné

Anotace: obětina (A)vrukovi

Když azur nebem vládne
to mi pak život rychle sládne
už ani nedýchám
ničeho si nevšímám
jen abych byl tam
kde mé duše stojí chrám
tam slunce probouzí barvy
stromy, jejich listí
šťavnaté a sladké
rozjímám zde beze strachu
ponořen do krajiny
obklopen bezmeznou krásou
která se ani nedá popsat
v zemi lehkosti
za zvuku staréhoho gramofonu
volně dýchám, snad i žiju (?)
obrostlý mechem
pod vrstvou listí
já objevil ráj !

království barevné
Autor bratr neohrozeny, 23.05.2008
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: timotej
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí