...že prý mám napsat o lese

...že prý mám napsat o lese

Anotace: co kdo si myslí...

Propadla jsem se do zelené propasti
- její rozevřená náruč si mě zcela pohltila,
abych natrhala slov co hrdlo ráčí.
Střípky slunce se tříštily o hladinu
co chvěla se v očekávání neočekávaného
- pahýly žalně žalovaly žalm o doteku člověka.
Nikde nikdo
- všudyprázdno v přítomném vysílání přenosu Zem.-

píšu zprávu:
- Nemám slov.Zmrtvýchvstání probíhá nepřetržitě.

rozdávám pozvánky:
- ponořte se se mnou a utopte se vedle mne.
Milosrdný mech a kapradí nás přikryjí oblohou
a listí prokousané znelíbenými
zasypou zem slzným odleskem
co napadá až do duše.
Autor jiřička, 25.05.2008
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Severka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké :-)

25.05.2008 15:25:00 | jednazesta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí