Já byla kdysi ženou..

Já byla kdysi ženou..

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

Mé jméno vytesal do kamene
a modrou stuhou omotal
v písečném ostří stál
v runách písmene
Já byla kdysi žena
ted stále němá
jako staletá perla
tančící v příboji
poutníci na počest malují
křivky mých utajených nálad
on proměnil mne v rybí oko
černým pláštěm jeho
žalářem otce svého
a slyším už jen křik
Byla jsi ženou
Byla jsi ženou...
Autor Káňátko, 27.05.2008
Přečteno 411x
Tipy 10
Poslední tipující: Dacryon Beata, Bíša, Psavec, Meiv, Petbab, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, zajímavé.

27.05.2008 19:46:00 | Psavec

...zajímavé.

27.05.2008 17:59:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí