Teplo jeřabin

Teplo jeřabin

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

Nad modříny
září jeřabiny
třemi stíny
je jim zima
nikdo nezhasíná
nikdo neusíná
je jim zima
přesto teplem září
v mechovém oltáři
v rybí tváři
Nad modříny
plují bílé stíny
kapradiny
Nechci domů
od zeleně stromů
nechci domů.
nechci domů.
Autor Káňátko, 29.05.2008
Přečteno 414x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí