Míšánek

Míšánek

Anotace: *** Rozloučení s mým krásným a věrným psem Míšou, který by měl v srpnu 16 let

Příroda sama se nad Tebou smilovala.
Nechala Tě naposledy vydechnout.

Dlouho jsi se trápil a já,Tvá panička,
jsem neměla tu sílu
a odvahu ukončit Tvé trápení,
protože jsi měl v mém životě důležité místo
jako věrný přítel a ochránce.

Naslouchal jsi každému mému slovu,
doprovázel mne na toulky přírodou.
Znal jsi všechny mé blízké a měl je rád.
Moc mně chybíš. Už tě nikdo nenahradí.

V mých očích a myšlenkách jsi ten
nejkrásnější a nejlepší pes,
kterého jsem mohla mít.

Tak Ti děkuju za prožitý život s Tebou.
Moc jsi mě obohatil.

Stále Tě vidím na lesních pěšinkách.
Tam patří Tvé srdce, protože jsi miloval
volnost a svobodu.

Klidně odpočívej
a poslouchej ptačí píseň
pod korunou mohutného dubu.
Autor devcatko z jetele, 30.05.2008
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: jerabina, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za tvoji věrnost a oddanost odpočinek věčný v psím nebíčku přej mu, Pane.
Zajímavé, roboti píšou PAX

30.05.2008 22:05:00 | Psavec

nám umřela fenka 10.5., takže vím, co prožíváš....teď je v psím nebi, určitě se měl u tebe moc fajn...

30.05.2008 17:51:00 | Verena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí