Ztichlé kopretiny

Ztichlé kopretiny

Anotace: Jsem zamilovaná a pořád na něj myslím..a když jsem šla včera domů, takse mi naskytla krásně lyrická chvilka.

Ztichlé kopretiny
modlí své lístky
k měsíci
a to si nejsem vůbec jistá
jestli jsou věřící
lampa jim svítí
jako královna
v rubáši ze stínů
tak drobně nerovná
A cvrčci snaží se vytušit
čím mohou to ticho vyrušit.
*
Ty jsi tou krajinou
co nocí dýchá
ty jsi tou myšlenkou
co v hlavě leží
bodavou hladinou
v srdci mém hřích a
vládce všech kopretin
v kterého věřím.

Když nejsem s tebou
tak jsem jen stín
jen motlitba všech ztichlých
kopretin.
Autor Calypsó, 31.05.2008
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., mononoke, KLARISA
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kopretinová modlitba, paráda.

31.05.2008 22:33:00 | Psavec

Miluju kopretiny.On každý lístek kopretiny má pro lásku význam jiný...

31.05.2008 15:27:00 | Květka Š.

Ten začátek je naprosto luxusní!

31.05.2008 14:32:00 | mononoke

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí