Květ-nová

Květ-nová

Anotace: no, ... zas dvojsmyslná, jak jinak

Buď takovou malou oázou
kde květ své lístky zchladí
když pohrdání říká vázou
utržen před požárem ve vádí

mít tak svůj stonek přímý
a kalich okvětní jak misku
zatímco listy u země sílí
kmínek je pro obžízku

jen radost udělat každému
kdo přivoní k mému květu
ať zhynu, lepší než parfému
vylít litr na parketu
Autor ni.va, 02.06.2008
Přečteno 327x
Tipy 16
Poslední tipující: Kozoroh 1, Chonglee, Monsignore, sailorr, Harr, Psavec, pejrak, el viento, jedam, j.c.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ač nemám smysl pro parfémy
okvětní misku měl jsem rád
jak slova mazlivá se rtů ženy
co oázou jsou mi akorát
***
Jiří s.

03.06.2008 16:40:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí