Hymnus stromu

Hymnus stromu

Anotace: ...a opět v lese

Sbírka: přírodou

I vsadil Bůh do zemé poselství
a kázal,
aby do místa vsazeno přejímalo jsoucna pozemského
a pod zem rozestíralo chapadly Védomí
vyživujíce tak tajemství temna
do nebe odevzdávaje zpověď:
Tak źije planeta Zem
Padne-li umřel další kapitol tohoto světa.

Za něho náleží nový pomník, památník na budoucí vysadit
STROM
Autor jiřička, 04.06.2008
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí