Divoký kocourek

Divoký kocourek

Anotace: :-)

Sbírka: Krajíc života

Hlavu mi zabořil do klína
je svatá měkká vteřina
a drápky mi zaťal do dlaní
kůže se bolesti nebrání
Krev stéká hladce po kapkách
a ve Tvých očích září hvězdičky
jsi silný ač tolik maličký
Měkký jak peří prachové
ze snů o cestě mechové
jemný jak kvítka vlčích máků
dar bílých oblaků
trávou našlapuješ tiše
znáš všechny tajné skrýše
vystrašených myší
všichni před Tebou plaší
utíkají
Jen já nechám Ti svůj klín
na dvorku
divoký kocourku
Autor Káňátko, 05.06.2008
Přečteno 455x
Tipy 4
Poslední tipující: Dacryon Beata, melebele
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc milá básnička.Dovedu si toho mourka představit.

05.06.2008 13:15:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí