Jogínská ranní báseň

Jogínská ranní báseň

Anotace: Verše, které volně plynou po ranním cvičení jógy v přírodě...

Sbírka: Krajíc života

Letím..
nebem...
všechno je modré
teplé i srkomné
pár bílých pentliček
lístky i rozbitý střevíček
zpívá mi borovice
písní statisíce
o tom, že tráva mokrá
včerejším deštěm zmokla
a veselá Země
vstane a obejme mě
železný pták oblohou krouží
kolem kostelních věží
dnešní ráno
mi uhranulo
a nedovolí mi odejít
jen nebem plout a snít.
Autor Káňátko, 05.06.2008
Přečteno 551x
Tipy 2
Poslední tipující: Dacryon Beata
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí