Slunce a mé další kroky

Slunce a mé další kroky

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

Slunce...
budiž pozdraveno
budiž posvěceno
zvedám k Tobě ruce
jak plameny svíce
rovné a sem tam komíhavé
prsty hravé
Vítr se zvedá
pod stromem hledá
mé unavené vlasy
a slyší i včelí hlasy
Píchla Tě do hlavy
mlaý barde
dívej se hrdě...
Tenrkát tu seděly dvě bytosti
uctili Slunce ve vší svátosti
Příšel i malinký tvor
dovedl sníh až z hor
k Zemi se poklonil a utlekl hbitě
schovat se do pavoučí sítě
Netřeba vzpomínat dále
v srdci zní neustále
modlitba večerního slunce
na motýlí louce

A Ty teď kráčej dál...
Autor Káňátko, 06.06.2008
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: Aka Kiss, Dacryon Beata
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí