Noc...

Noc...

Anotace: Krásný večer u rybníčku...

Je večer, tma se rozléhá po celém kraji.
Připadám si jako v ráji.
Světlušky, jak zjevení, poletují nocí.
Je to překrásné, že?
Na obloze ani jeden mráček.
Za to hvězdička na hvězdičce, jako tisíce drobných hraček.
Na rybníčku, obraz měsíce, a k tomu žabí kvákání…
Srdce puká radostí, když sluch můj zahltí maličkostí… tiché cvrlikání

… a já vědomky toho jsem, že tu nikdo není.
Sama, spokojeně a v domnění

… že tato chvíle se zpět do kruté reality nepromění.
Autor Chikitka - Banánek, 08.06.2008
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Miroslav Možný, lady_esik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí