Kytky

Kytky

Anotace: Vzala jsem si atlas rostlin a hrála jsem si.

Má kopretino bílá,
už mi dochází síla.
Krásný měsíčku lékařský,
s tím mi neporadí lékařky.
Ty chudobko překrásná,
láska je mi převzácná.
Pěkná violko barvy lila,
někde v citech chyba byla.
Zvláštní rulíku zlomocný,
snad duch lásky není nemocný.
Pampeliško svítíš jako slunce,
lásku cítíme v každé buňce.
Drobná levandule vonná,
stále jsem lásce svolná.
Podivná rosnatko drobnokvětá,
ať ze rtů vyklouzne ta milá věta.
Pod sněhem sněženko rostoucí,
nechť vyplave láska ze srdcí.
V mokru žiješ žlutý petrklíči,
láska v nás stále klíčí.
A co ty lekníne plovoucí,
my již nebudem v lásce tonoucí.
Autor effenddy, 09.06.2008
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: snupicek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chybí ti žatecký chmel !!! ale i přesto je to pěkný a hravý. ahoj Douša

12.06.2008 09:26:00 | Douša

Jééé, Vendy, to je moc pěkný. Páca

11.06.2008 07:04:00 | Páca

Hmm moc pěkné.Jen tak dále

09.06.2008 19:23:00 | snupicek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí