TAM

TAM

Anotace: Přepadl mně záchvat romantismu a jak je mi s ním dobře....

Za nekonečnem obzorů barevných
Tam kde spí všechna nesplněná přání
V krajině skřítků kouzelných
Na cestách tajného zatoulání

Za hřebeny slunečních tónů
Tam kde se narodil den
V paprscích a za zvuků zvonů
Tam můžeš nakouknout jen

Za mírnou lidskou pokorou
Tam v hlubinách vlastní tůně
V jediný okamžik vrátka se otevřou
Tam ukryje se duše když stůně

Za hradbou květů barevnou
Tam kde i dotek léčí
Srdce si lék svůj naleznou
A život vezmou znovu ztečí
Autor Písnička, 05.08.2005
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí