Království Louky

Království Louky

Anotace: ...

V zeleném království kvetoucí louky
jen malý motýl koupe se v rose
z bazénu dívá se na zlaté brouky
kteří se snaží zalíbit vose

výdechem léta zvedá se štěstí
pomalu prolétá pralesem trávy
z obrovskou snahou cestu si klestí
přelétá květiny, pole i lány

vábivá vůně rozkvetlých kopretin
nese se vzduchem do velkých dálek
vůní je zasažen domeček veverčin
která si sbírá oříšků džbánek

mravenci v kaluži startují závody
dlouhou trať připravil starý král víl
po náhlém výstřelu skákají do vody
čeká je dřina a potom cíl.
Autor Frosty28, 12.06.2008
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Lehoučká, milá básenka ... hned bych si šla někde lehnout, opalovat se a bazének by nebyl k zahození, zkrátka mi to připomíná krásné léto plné slunka ... ST!

12.06.2008 09:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí