Synům..

Synům..

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

Obloha se rozplynula
náruč matky klenula
zářivé s větlo nesla
prázdnou loď bez vesla

Zrodil se měsíční syn
připluje za ním
ovine bílým šátkem
odejdou s moudrým vlkem

M"j maličký synku
dávám Ti do vínku
své starodávné vlasy
popel i dryád hlasy

Vše najdeš ve svém lese
jaro i proutí v čase
a když dobrým budeš
k nebesům vyjdeš
Autor Káňátko, 12.06.2008
Přečteno 410x
Tipy 3
Poslední tipující: vodnař, Dacryon Beata
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí