Obchodníci s deštěm

Obchodníci s deštěm

Anotace: Stačí pohlédnout na nebe...

Bělostné mraky plují na letní obloze,
jak stádo beránčí doprovázející pastýře.
Copak asi schovávají v nebeském povoze,
pro malého prohnaného švindlíře.

Krásné a líbezné jsou,
v modrém oceánu hvězd.
Však nezachovají podobu svou,
člověk by si je mohl lehko splést.

Začínají a končí, kde si umanou,
cestují si volně a bez starostí.
Tam, kam je mocné větry zavanou,
vždyť to jest pro ně největší radostí
Autor Galahan, 14.06.2008
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já chci taky...

...být, mít a umět: (

24.06.2008 16:05:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Na modré obloze si bílé mraky plují a jsou zvědavé,na nás jen pokukují.

14.06.2008 17:50:00 | Květka Š.

Něžná, jemná, líbí :o)

14.06.2008 10:19:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí