Křehký led

Křehký led

Anotace: led, který křupe, ááááá

je to strašně nebezpečné
nechoď po tom ledu
propadneš se
a půjdeš k ledu

křup, křup
pomóc, Luko, pomóc
už jdu…
křup, křup… ááááááá

zachraňte nás prosím
nemůžeme, led je tenký
doplavte k nám
pomozte nám, prosím hnedky!

chytněte se téhle hole
co děláte v tomdle dole
tenhle důl je opuštěnej
nejsi trošku praštěnej?

spadne na Vás kamení
rozbije Vám hlavu
rodiče maj trápení
plavu jenom plavu…

teď bežte do tepla
ať na Vás svítí
ohníček, ten plápolá
netrhej to kvítí…

tyhle květy jsou moc vzácné
velkou cenu mají
nasadit nové, to je pracné
nevidíš, jak stonají?
Autor saxjirka, 19.06.2008
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co to do prdele je??? To bych zařadila do sekce sex,sex,sex!!!A nebo bych to smazala...

19.06.2008 10:21:00 | Rošták Domča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí