Jahoda

Jahoda

Anotace: ...utrhnout, či neutrhnout?...

netrhej, mě ještě ne
jsem trošku zelená
když počkáš den či dva
zbarvím se do červena

pak ti budu lépe chutnat
nemusíš mě sladit
nebudu ti v bříšku bobtnat
to se můžeš vsadit

jenže když tě neutrhnu
tak přiletí kos
potřebovat budeš studnu
uklovne ti nos

jestliže tě přeleji
tak mě zítra zhniješ
budeš plavat v peřeji
"piješ vodu, piješ?"

"a na tebe nesvítí
slunce celý den!
tak běž prosím do sklepa!
vem tu konev, vem!!!"
Autor saxjirka, 23.06.2008
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je přesně styl psaní, kterej se mi hrozně líbí. Jo - je to vlastně kravina, ale hezky a hravě napsaná.

23.06.2008 21:37:00 | Pandorra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí