Deštivá

Deštivá

Anotace: Někoho to možná potěší, jiní budou proklínat tento den, ale sem zpátky a hodlám vás zase všechny obtěžovat:) Pro škodolibce:"Měl sem se vážně super":) No tak tady máte jednu milostnou z cest. Poperte se s ní jak chcete miláčci moji:)

Déšť nám klepe na víčka,
jak na dveře stánků;
v nichž prodávají slovíčka,
utkávané k spánku

Z drobnůstek se setkají,
přelíbezné věty;
či souvětí v nelhaní,
vyzdobené květy

Vítr stříbrem zamotá,
vyznání jenž hladí;
že srdce skoupí samota,
ti nikdy neprozradí

Až večer stáhne oponu,
kde hvězdy nesvítí;
jen v unaveném předklonu,
se ohnem pro kvítí
Autor Totenkopf, 11.08.2005
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí