Růže bolesti i krásy

Růže bolesti i krásy

Anotace: :)

Okvětí rudé růže,
co je krví zbarveno,
jak Tvá hebká kůže
nůžkami je zraněno.
Nedotčeno láskou,
jen prosvětleno sluncem,
opatřeno páskou
na konci silným uzlem.
Odstřihnuta od kořenu,
jen ostny brání se,
když popíchá krásnou ženu,
které líbí se.
Radost jiným přináší
ač sama v suchu zahyne,
tenhle život nesnáší,
však neumí říci ne.
Autor Ďábel sám, 08.07.2008
Přečteno 304x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Borecká, igniss, STIMPRE, Janetee, drahý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..růže hynou pro krásu..

08.07.2008 21:33:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí