Letní bouřka II.

Letní bouřka II.

Sedím pod hvězdnou oblohou,
v dáli vnímám rudé nebe.

Nejsou to něžné červánky,
to bouřné mraky zahalily nebe.

Sním o mořském přílivu,
cítím ten svěží vzduch.

Voní to noční krajinou.
S větrem si hrají stromy.
Blesky si tančí s kroupami,
potoky jsou plné vody.

Miluji noci jako je tato.
Živel si najde svůj cíl.

Ulehne k spánku, uklidní se,
dál nocí černou povane sám.
Autor devcatko z jetele, 12.07.2008
Přečteno 252x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Borecká, čertíček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...*

23.07.2008 22:11:00 | Iva Borecká

Také miluji bouřky i mořský příboj.Hezká myšlenka i její ztvárnění.Dávám Stip.

14.07.2008 07:44:00 | čertíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí