Gůd báj planeto!

Gůd báj planeto!

Anotace: doufám, že se to nestane....

Loučím se s tebou jen hodně ztěžka
Má loď dnes odlétá ze státu Česka
Poskytla jsi lidem obydlí
Oni však nikde teď nebydlí
Zničili všechno, co přišlo jim pod ruku
Zničili louky i lesy ze smrků
Nenávist, lakota, po ropě touha
To byla pro tebe největší zhouba
Platila s za to, že nějací pepíci
Měli dost zmatek ve svoji palici
Nemohli se dohodnout, tak použili zbraně
Aby to všechno vyřešily za ně
Teď je všude pustina, krátery a mráz
Už asi nepůjde oživit tě zas
Nasedám do lodi, odlétám do vesmíru
Tam budu, doufám, se všemi ve smíru
Autor myskin, 17.07.2008
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

taky doufám.... ale vyjádřené je to přesně

17.07.2008 00:35:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí