Procházka lesem

Procházka lesem

Anotace: ---//----

Byly jednou jedny botičky,
těm chyběly dvě malé nožičky.
Kam se ty nožičky zatoulaly,
oni potokem si proplouvaly.
To děti lesem si dnes kráčí,
a unavené nohy mezi kameny si smáčí.
To lesní příroda je dneska uchvátila,
a vlna štěstí lásky myšlenky jim zaplavila.
A proto lidé radím choďte lesem,
snad jednu procházku za měsíc snesem.
Autor snupicek, 17.07.2008
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Douša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že by dětičky :-))

17.07.2008 15:58:00 | Douša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí