Stonožka

Stonožka

Anotace: Trápení, které, jak doufám, mě nikdy nepotká.

Viděl jsem malou stonožku
jak na nožku zkouší ponožku.
Představ si, řekla mi bděle
tohle je obutí pro přítele.
s tím může každý směle
zabrousit i do postele
nakonec si ještě trošku
zhlídla i druhou ponožku.

Zabalte mně jich stovku, prosím
nedávám práci nohám bosím
tu prodavačka zbělela
že ponožek toliko neměla
co já teď chudák dělat mám
vždyť ponožky zas neprodám.
Velký kšeft se mi hatí
vedoucí výplatu mi zkrátí.
Jo, jo, joj já ubohá
Vzpomíná, kleje Do Boha!
Co jsem si já netropila,
že pomnožek víc nekoupila
to moje vedoucí, ta malá zmije
prémije mi zase skryje
Šéfka zase dovádí
výplatu mě odvádí

do svého šuplíku.
Autor Šťoura, 17.07.2008
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejprve jsem se pousmála, ale jsem si to převedla do reálu a tak nějak si řékám, že za každou botu, čili chybu se platí plat jde dolů aj za blbou návštěvu u lékaře ... mno jo, ale ženský chodit musí a to pravidelně 1x za půl roku ... tož, musí se to nadělat, pokud to u některých firem lze ...

18.07.2008 06:26:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí