Sluníčko

Sluníčko

Anotace: trochu kýč, ale přišlo mě to milý :)

Prosvítá krajinou
blýští se v tůni
mizí pod hladinou
zrodí sto vůní

Hladí nás po duši
plní nás sílou
dává nám rozluštit
černou a bílou

zlomí se v krystalu
rozzáří duhu
třpitivou skořápkou
ze zlatých pruhů

Koulí se v prostoru
přílétá, mizí
koukám se nahoru
na zlato ryzí

Prý nikdy nehasne
prý nikdy nesní
na louce překrásné
cestičkou lesní

Všude ho potkávám
Alespoň zatím
Jednou mu zamávám
Navždy ho ztratím
Autor Beznadejny, 18.07.2008
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám ráda sluníčko a tohle se mi líbí..

24.07.2008 06:23:00 | Pája Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí