Na malinovém vršku

Na malinovém vršku

Anotace: Láska mě učí snít o malinovém vršku, na kterém bych tě miláčku sladce políbil.

Na malinovém vršku

Pod stromy na malinovém vršku,
rozkvětly bílé konvalinky,
líbezné včelky zde sedaly na bezinky,
májový deštík hlásil svojí spršku.

Záplava poupat z rudých pěništníků,
půvabná byla jako listy krtičníků,
které se za sluncem žlutým stáčely,
hýčkaly krásně vzrostlé narcisy,
malebným třpytem barvy jantarové,
hledaly skryté brány snové,
na louce sněžné irisy.
Autor Básník lásky, 22.07.2008
Přečteno 264x
Tipy 7
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Šantir, už ne pernikova princezna, Modrý Adept
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná :-)

26.08.2008 20:51:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí