Koně

Koně

Anotace: My pádíme krajem a závodíme s časem. Nám dlouhá hříva vlaje, na širých lukách se pasem. My nás...

My pádíme krajem
a závodíme s časem.
Nám dlouhá hříva vlaje,
na širých lukách se pasem.

My následujem svého vůdce,
křížem krážem světem,
i když slunce pálí prudce,
jdeme za ním s létem.

My unikáme před dravci,
když bojíme se o život.
Kéž nebijí nás lovci,
když jasný je hvězd mihot.

Někteří z nás poddali se člověku
a činili tak rádi.
Nebudte zlí lidé,
chceme být vašimi kamarády.
Autor JohnyS, 24.07.2008
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koně jsou můj život, bez nich bych nebyla nic.Proto chválím Tvé dílko :-)

24.07.2008 15:05:00 | JaniHani

koně jsou nadherni...

co se basne tyce...mela bys na ni jeste zapracovat, hodne drhne ...

24.07.2008 14:19:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí