Cela času (Věčnost)

Cela času (Věčnost)

Anotace: My i vše kolem nás stárne. (napsáno v dubnu r. 2004)

Jsem Tvoje stáří skrývající se všude kolem
Jsem v hodinkách, v kalendáři nebo sedím za dubovým stolem
Jsem vráskami na čele, stříbrem Tvých vlasů
Přebývám v cele zahalené do závoje času

Jsem Tvoje stáří, voda času, co břeh života mele
Ať se daří nebo ne, pořád jsi vězněm v mé cele
Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky
Oba stárneme, ale Já tu jsem na věky!

Měním Tvůj zvučný hlas a krátím Tvůj pevný krok
Zítra jsem u Tebe zas, za měsíc, možná i za rok
Jsem Tvoje stáří, skrývám se úplně všude
Čas nikdo nezastaví - a tak to na věky bude!
Autor Dessinateur, 27.07.2008
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: denebrin, okapovaroura, WAYWARD, Holis, SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jo jo,je to tak a je to dobře :-(

27.07.2008 13:38:00 | WAYWARD

Zas jedna o času
o života toku
hořkém moku
číslu v kalendáři
z kterého jen pár dnů září
a tak zlomena v pasu
vzpomínám na rok 2004
Povedená, je to tak, té babici "Stáří"nikdo neuteče

27.07.2008 12:51:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí