Litanie k noční obloze

Litanie k noční obloze

Anotace: ...

Nesnesitelná kráso hvězd!
Svou záři do očí vplést
se mi snažíš... Krutě?
Zákeřně?
Na svá ramena vzal bych tě,
kdybych moh‘ něžně...
Však nevím, zda-li unésti,
není nad mé síly a bolesti...
Autor Žiťa, 05.08.2008
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Borecká, Liv
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvá noc je krásná, přesto...

06.08.2008 00:12:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí