PPPP

PPPP

Anotace: Poezie se čtyřmi P

vytáhl žílu ze své ruky a udělal si z ní náhrdelník , který zdobil jeho krk. Měl úsměv na tváři kam už deset let nesvítilo slunce.

V půlce se zastavil a pravil.

šumění stromu se přeměnilo v hudbu, která imanentně doprovázela ptačí šustění křídel. Padající žaludy z větví ohlásili jaho příchod a dusot kopyt ustal.

Pravit náhle přestal.

Nebe spadlo s velkým rámusem na zem a slunce se spálilo o kopřivy. Noc vše sledovala z povzdálí a kroutila hlavou. Tma byla skryta va světla ramp a tulák nepřišel.
Autor Krikloun, 20.08.2008
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, gentoo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perfektní.

04.07.2009 19:09:00 | ziriant

"tulák nepřišel"....to mi připomíná čekání na Godota:-) Nicméně...dílo je zajímavé! robot píše GMO...tedy geneticky modifikovaný organismus....Hm...myslím, že toto označení nejlépe vystihuje tvé dílko...teď jen abys to nebral jako urážku:-)

20.08.2008 20:02:00 | gentoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí