Léto, sbohem

Léto, sbohem

Anotace: Nostalgická

Plácnutí do vody,
bublinky v nosu,
podruhé rozhněván
odháním vosu.

Sluníčku zavázán
sluním si záda,
lenivě přemítám,
zda mě má ráda.

Těším se na pivko,
zpěněné pod pípou.
Dám si ho s kámoši
v hospodě Pod Lípou.

Léto mé nespěchej,
nedávej vale,
zas kratší o něco,
vzácnější ale.
Autor Teop, 28.08.2008
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Léto budiž pochváleno !

02.09.2008 10:09:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí