Božská fujara

Božská fujara

Anotace: ...Tak se mi ten nástroj a jeho zvuky líbí, až se zalíbili i mé múze :-)

Sbírka: Krajíc života

Milá je voda za úplňku
češe své kučery namočené v hrnku
hrnečku z dubového dřeva...

Podejte matičce kus chleba
potkala hráče na fujaru
raduj se, tuláku, z Božího daru

I víly střeží libé zvuky
vzdušnými tanečními kroky
někde tam v lesích u potoka

A Měsíc věrně čeká
koncert dřevěného klenotu
nota bez noty pro notu

Ctěte nástroj ten jako bohyni
tuláci hříšní i nevinní
bude vám rájem nejen zjara

..božská fujara...
Autor Káňátko, 30.08.2008
Přečteno 530x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, okapovaroura, Flamy, Psavec, Dacryon Beata, Bíša, Iva Borecká, Simísek, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

téda, takový ohlas jsem nečekala .-)

31.08.2008 09:51:00 | Káňátko

hezké dílko... potěšilo mě a určitě i koncovku... =)

30.08.2008 21:43:00 | Dacryon Beata

Tvá slova zpívají a tančí...*

30.08.2008 19:43:00 | Iva Borecká

Fujaru miluju=) už devět let

30.08.2008 13:50:00 | Simísek

...tip za fujaru :-)

30.08.2008 12:17:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí