Jiné ráno

Jiné ráno

Anotace: pred par dny to bylo zcela jiné, jiné ráno...

Sbírka: Ze srdce přírody

k zemi dopadá slunce jas
krásný bude den
skrze mlhu a mráz
s touhou kráčím ven

s tichou pokorou
pozoruji probouzející se svět
jenom mraky jdou
tam a zase zpět

a jakoby tiché cinkání
v dáli kdesi zní
to jenom ráno přichází
a já chuť mám, zase žít

kráčím, obdivujíc mlčky
ten klid a posvátnost
po cestě dál a pěšky
já člověk, tichý host
Autor Janika, 06.09.2008
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, saroko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí