jaro,léto,podzim,zima..

jaro,léto,podzim,zima..

Anotace: o ročním období..

Jaro,
je krásné roční období,
při němž mají lidé dobré nálady.
Máme se rádi

Léto,
je teplé roční období,
lidé se milují,
všichni se mají rádi

Podzim,
je roční období,
ve kterém se nálady mění,
svádíme je na počasí.

Zima,
je taková,
že se lidé mění v něco jiné,
těší se na léto.
Autor Kakušín, 07.09.2008
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí