Strom

Strom

Anotace: Nemusím se bát

Je lež, či není strachem?
S obavou se nemusím prát
jsem tady abrouzdám si myšlenkou
jak hrát jsem si moch
láskou jsem stonal
nevím kam jít
srdce mi pláče
vím jen že chci zas žít.

Oporou měla mi být tvá duha
vím, jak mi chutná noc
šlo nám to ztuha.
Nejsem tu sama a ty nejsi sám
podánou ruku ja ponechám.
Autor Bohém z Pernštejna, 08.09.2008
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí