Země..

Země..

Anotace: ..

Neboj se , má milá,
ještě nás pár zbývá,
co tě maj rádi..

Jsme tvé bílé krvinky
bojujíc proti rakovině
(lidem, co si tě neváží)

Déšť jsou tvé slzy
-a ty pláčeš stále víc-
Vítr tvé bolesrné vzdechy
-a trpíš pořád víc-
Když míš strach- třeseš se
-a tvůj třes je stále častější-

Jsi nemocná a tvá horečka
je čím dál vyšší..
Jsi naše matka i dcera,
dítě, které nám před očima
u m í r á
..a doktor má zrovna volno..

,,Tprve až pokácíte poslední strom,
až otrávíte poslední řeku,
až ulovíte poslední rybu,
příjdete na to, že peníze se nedají jíst."
(proroctví kmene Cree)
Autor Vision of me, 09.09.2008
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, kikis, Iva Borecká
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TAKOVÁ ekologicky motivovaná...
Lidi by měli začnout hubnout:-)

10.01.2009 12:10:00 | kikis

Snad se dřív než se proroctví naplní, vydáme jinou cestou, než nenažraností konzumu...*

10.09.2008 05:55:00 | Iva Borecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí