Tulák bez patosu

Tulák bez patosu

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

Kdo jsi ?
Tulák z mechového porostu
bez patosu
sem tam potkávám divné lidi
přede mnou se stydí
a děti snad mají strach...
to as ten šedivý vous a na hlavě prach
šedivý vous až na zem
Už jsem se lekl, že přišel on
zvučný akordeon
vypadal by tak jako před lety..
Autor Káňátko, 10.09.2008
Přečteno 543x
Tipy 3
Poslední tipující: Rytíř bláznovství, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí