Rok za rokem

Rok za rokem

Anotace: ... jaký je každý rok? Posuďte sami. Přijde podzim. Čas účtování.

Jaký byl rok
Posuďte sami
Přijde podzim
Čas účtování..
A už pár let
Stromy
Mohly by vyprávět
Velká jáma, z které rostly
Od té doby
Mnoho hříchů
Zranilo duši
Ale v tichu
i Bůh slyší
Samorosty

Bolest se vrací
Neznáš míru
Ta se zapomíná
A Ty
Bušíš
Tluče srdce v krku
Permoníci v hlavě
Dělají mi díru
Hravě z všehomíra

Šum ptáků
Stěhování na podzim
Sloupce čísel
A zlomky
Listí, srdcí
Polámaných větví
***
Utopil ses
Voltíky se staly volty
A já
Neschopná revolty
Co mě těší
Mlčím
Píšu
A díra je stále větší
Autor ni.va, 11.09.2008
Přečteno 365x
Tipy 14
Poslední tipující: jedam, Monsignore, el viento, j.c., Holis, Bíša, Triffid Kolbe, mamina, sondulacek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám plné ruce práce
musím přebarvit listí než opadá
a stromů, těch je..
Tak mě alespoň někdo
POCHVALTE
****
Jiří(Podzim) senior

11.09.2008 20:06:00 | j.c.

Mám plné ruce práce
musím přebarvit listí než opadá
a stromů, těch je..
Tak mě alespoň někdo
POCHVALTE
****
Jiří(Podzim) senior

11.09.2008 20:06:00 | j.c.

nemám ráda účtování ...

11.09.2008 10:38:00 | mamina

mluvíš mě z duše,nemám ráda podzim

11.09.2008 10:26:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí