Ledová královna

Ledová královna

Anotace: **

Vysla jsem z bytu
zachumlaná v bundě,
-první nádech-
Je mi to povědomé
jen si nevzpomínám
co že to vlastně je?
-druhý nádech-
to zima přišla
ten mrazivý nádech,
cítím sníh
a přitom nesněží...
-třetí nádech-
cítím jak mi pigment praská pod kůží
asi si uvědomil
že v žimě se opálení nehodí...
tvář mi bledne
-čtvrtý nádech-
ledová královna?
ne, už zase?
už se ve mě zase prbouzí...
Autor Vell, 14.09.2008
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimava myslenka,ale bohuzel mne to moc nezaujalo

14.09.2008 20:19:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí