Podzim je, když...

Podzim je, když...

Anotace: PODZIM

Podzim je,
když venku je sychravo.
Podzim je,
když ze stromů oadá listí.
Podzim je,
když venku často prší.
Podzim je,
když nemáš dobrou náladu.
Podzim je,
když letní láska odejde.
Podzim je,
byl a bude!
Autor Neeznalka, 23.09.2008
Přečteno 583x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jooo ten podzim. x)

24.09.2008 19:30:00 | BoOBee

Ano.Podzim je,byl a bude
a pokaždé krásně barevný.

23.09.2008 13:04:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí