Stan u jezu

Stan u jezu

Anotace: táboření u řeky

půjdu po cestě ke kamennému jezu
a na břehu si pak postavím stan
až ho postavím tak si tam vlezu
a v tom stanu bydlet budu sám

ze stanu jsou vidět květy bezu
možná že ti taky nějaké natrhám
budu usínat denně v rytmu jazzu
znáš tu píseň co si broukávám

až budu chtít tak do vody vlezu
vše co chci mít to už tady mám
já postvím svuj stan blízko jezu
a na pozdrav ti ještě zamávám
Autor někdojiný, 24.09.2008
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ja se musim smat..ne basni,ale obrazu z ni

24.09.2008 19:10:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí