Na nebi

Na nebi

Anotace: :)

Na nebi zpěvném mraky zní,
jak píseň v dáli toulavá.
Celý svět zpívá, sní
o tom, co den před námi ukrývá.
Snad ze strachu, že zříme víc,
neobjeví se nic.
Jen plačtivý měsíc drží si svůj tón.
Oněmí-li však i on,
utichne celé nebe,
mraky ztratí melodii.
Ticho už jen zebe.
Autor Jajas, 29.09.2008
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí